Tiedotteet

17 helmikuu, 2017

pH-korvausanturit kaikille merkeille

pH-korvausanturit

pH-korvausanturit

Suomi Analytics tarjoaa erittäin laajan valikoiman pH- antureita, joissa pääpaino ns. korvausantureissa; Suomi Analyticsin konsepti on korvata olemassa olevat pH- anturit parhaalla mahdollisella vaihtoehdolla, jonka avulla parhaassa tapauksessa pH- anturin tarkkuus ja toistettavuus paranee, käyttöikä pitenee ja anturi on hankintahinnaltaan alkuperäistä edullisempi.

 

Useasta pH- antureita toimittavasta päämiehestämme esimerkkinä Van London Co. (van London Phoenix Co), joka valmistaa korkealaatuisia sähkökemiallisia antureita. Van London on erikoistunut valmistamaan pH, ORP, johtokyky, happi ja Ioniselektiiviset elektrodit laboratoriosovellusten, teollisuuden, biotekniikan ja lääketieteellisten sovellusten tarpeisiin.

 

Esimerkkinä Van Londonin innovaatioista, pH- anturi GX-V lasilla, jolla voidaan korvata kaikki muut käytössä olevat pH- anturit (ja siis antureiden lasit) ja parantaa joissain tapauksissa merkittävästikin mittausominaisuuksia verrattuna vanhoihin antureihin. GX-V lasi toimii täydellisesti alhaisen ionivahvuuden liuoksissa sekä yhtä lailla korkeiden pH-arvojen sovelluksissa. Lasi on suunniteltu antamaan erittäin nopea vasteaika ylivoimaisen tarkkuuden ja toistettavuuden ohella. Näytteen pH- arvo saadaan mitattua alle 10 sekunnissa, tulos on 0,1 pH-yksikön sisällä ja pH-arvo on toistettavissa koko pH-alueella 0-14 pH. Kyseessä on suorituskyvyltään markkinoiden ylivoimaisesti paras pH lasi!

Päämiehiemme pH-anturit

Päämiehiemme – esim. Van Londonin, Hamiltonin tai ATI:n – pH- antureilla voidaan korvata kaikkien valmistajien pH- anturit useimmissa sovelluksissa puhdas- ja jätevesimittauksista paperimassamittauksiin ja aina sellutehtaan vaikeimpiin jakeisiin asti. Korvausantureilla voidaan korvata muiden valmistajien anturit erittäin kilpailukyiseen hintaan samalla kun antureiden käyttöikä sekä mittausominaisuudet yleensä paranevat. pH- korvausanturit soveltuvat dimensioiltaan ja ominaisuuksiltaan olemassa oleviin ratkaisuihin sekä lähettimiin jolloin uusia lisäkustannuksia ei synny. pH- korvausantureilla voidaan korvata olemassa olevat pH- anturit myös kaikkein vaikeimmissa mittauskohteissa/sovelluksissa – esim. yhdistettynä Pasve- venttiilien kanssa.

 

Suomi Analytics toimittaa tarvittaessa sekä uusiin pH- mittauskohteisiin että pH- korvausantureiden kanssa erilaiset virtauskammiot, venttiilit ja muut tarvittavat liitäntärakenteet ja asennustarvikkeet. Pystymme toteuttamaan myös kaikkein vaikeimmat ja vaativimmat pH- mittausratkaisut aina FEED- vaiheesta käyttöönottoon ja ylläpitoon asti. Toimitamme pH- antureiden lisäksi myös erittäin laadukkaat kalibrointi-/puskuriliuokset.

 

pH- korvausanturit voi tilata alkuperäisen valmistajan tuotenumerolla, jolloin uusien pH- korvausantureiden tuotenumeroita ei tarvita.

 

Ota yhteyttä ja kysy tarjous – autamme erittäin mielellämme!

Lisätietoja Van Londonin nettisivuilta:
http://www.vl-pc.com/default/index.cfm/ph/ph-direct-replacements

pH-korvausanturit_kaikille_merkeille_2

Ajankohtaista